Pack Oenobiol Anti-Caiguda 3 mesos + Loció

Pack especial 3x2 amb 1 mes de Loció Anti-Caiguda Oenobiol Gratuita.

More details

043656

New

6 Items

42,95 €

More info

A) Oenobiol Capil·lar Revitalitzant:

Oenobiol Capil·lar Revitalitzant conté 5 Alpha-Reductol vegetal (oli de llavor de carabassa) i vitamines del grup B, inclosa la Biotina o B8 que contribueix al manteniment del cabell en condicions normals.

o Actius essencials: En la formulació de Oenobiol Capil·lar Revitalitzant destaquen:1.- 5 Alpha-Reductol com a ingredient d'origen natural a força de llavors de carabassa, que actua directament sobre el bulb pilòs ajudant a inhibir l'acció de la 5 alfa-reductasa.

2.- Biotina que transforma la glucosa en energia, ajuda a mantenir normals les cèl·lules de teixits com la pell, el cabell i les ungles.

o Indicacions: Es recomana la presa en cabells afeblits i apagats, especialment en els canvis d'estació.

o Ús: Presa de 2 càpsules al dia amb els menjars durant 3 mesos.

o Recomanacions: No s'ha de superar la dosi diària recomanada ni utilitzar-se com a substitut d'una dieta equilibrada.

Les persones sota control mèdic, les embarassades o en període de lactància han de consultar al seu metge abans de prendre un complement alimentici.

B) Oenobiol Loció Anti-Caiguda:

Oenobiol Solució Anti-caiguda actua sobre 4 accions biològiques gràcies a la seva composició innovadora amb un complex nutritiu d'acció múltiple, amb enzims tricogénicos HSOR patentats i testats clínicament sota control dermatològic.

o Actius essencials: La solució anti-caiguda bifàsica amb accions biològiques:

1.- Acció nutritiva amb complex de creixement: Amb aminoàcids, glucosaminoglicans i àcid hialurónico, biotina, pantenol, cafeïna i taurina; formen un conjunt sinèrgic que afavoreix la fase de creixement del cicle capil·lar, maximitza un creixement del cabell vigorós i l'augment del seu diàmetre.2.- Acció antioxidant: Ingredient bio-antioxidant natural de biotecnologia exclusiva que bloqueja els radicals lliures per protegir els bulbs capil·lars de l'estrès oxidatiu.3.- Millora de la microcirculación cutània: Turfilnicotinat, derivat de la vitamina B3, que millora la microcirculació per afavorir el subministrament de nutrients a nivell del bulb pilòs.

4.- Protecció del fol·licle pilòs: Extracte d'origen vegetal Serenoa repens que ajuda a protegir els bulbs capil·lars i, per tant, frena la caiguda del cabell.o Indicacions: S'utilitza en cas de caiguda del cabell deguda a diferents factors: Factors hormonals, estrès temporal (físic o psicològic), canvis d'estació, menopausa, post embaràs, cansament, alimentació desequilibrada, pol·lució; etc.Aconsegueix major volum capil·lar, el cabell està més fort i més dens, aconseguint que el cuir cabellut sigui menys visible.Hi ha un 79,2% més de cabells en fase de creixement, 23% de reducció de cabells en fase de caiguda, 42,4% de més resistència a la tracció, 8,6% d'increment del diàmetre de la tija capil·lar i un 27,2% més de densitat de cabell. S'aconsegueixen +5206 cabells en fase de creixement (després 3 mesos de creixement).o Consells d'utilització: Producte constituït per dues fases que es barregen al moment de l'aplicació per activar el producte.

A continuació, aplicar el contingut del flascó en tot el cuir cabellut i realitzar un suau massatge per afavorir l'acció de la solució.

No fa falta aclarir i no greixa ni resseca el cabell.Etapa intensiva o 1era fase 3 aplicacions a la setmana durant 1 mes.

Etapa de manteniment o 2nda fase 2 aplicacions per setmana durant 2 mesos.o Recomanacions: Sinergia Oenobiol per al teu cabell:1.- Per a una acció completa sobre la caiguda del cabell: Solució Anti-Caiguda + Oenobiol Salut & Creixement (Revitalitzant) que actua enfront de la caiguda del cabell i estimula i afavoreix el creixement del cabell.2.- Per a una acció fortificant: Solució Anti-Caiguda + Oenobiol Fortificant que redensifica el cabell i embelleix ungles i cabell.o Precaucions: Evitar el contacte amb els ulls. No ingerir el producte. Solament per a ús extern.

És possible que es produeixi enrogiments i sensació passatgera de calor a les zones de l'aplicació, que desapareixeran al cap d'uns minuts.

Si persistís la irritació, interrompre l'aplicació i consultar amb un metge.

Opinions

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escriviu una valoració

Pack Oenobiol Anti-Caiguda 3 mesos + Loció

Pack Oenobiol Anti-Caiguda 3 mesos + Loció

Pack especial 3x2 amb 1 mes de Loció Anti-Caiguda Oenobiol Gratuita.

Escriviu una valoració

14 productos más en la misma categoría: