Remescar Instant Lifting Óvalo Facial 5 Ampollas

Warning: Last items in stock!

Lifting i remodela l'Oval facial a l'instant.

More details

196059

New

1 Item

17,95 €

More info

Amb el pas del temps el nostre rostre va perdent gruix, tersura i fermesa pel que l'oval facial està cada vegada menys definit.

o Actius essencials: Remescar Ampolles Lifting a l'instant Oval facial, és un concentrat de principis actius de qualitat Premium que garanteixen un efecte lifting i remodela l'oval facial amb només una aplicació.

La seva tecnologia d'avantguarda amb espícules de microformigueix permet no sols que els seus principis actius penetrin amb major profunditat en la pell on actuen amb major eficàcia que aquells tractaments que actuen més superficialment, sinó que també contribueixen a augmentar la producció de Col·lagen.

Aquestes Espícules de microformigueix es combinen amb microalgues d'aigües profundes, pèptids antienvelliment i proteïnes de blat que ajuden a reparar i regenerar la pell, aconseguint un efecte lifting a l'instant i ajudant a recuperar el contorn facial en forma de V que li donarà un aspecte molt més jove.

o Indicacions: Especialment dissenyat per a aconseguir un lifting immediat, remodelar el contorn facial (forma de V) i combatre els efectes de la flaccidesa de la pell.o Consells d'utilització: Remescar Lifting a l'instant/Oval facial pot usar-se per a una ocasió especial o usar diàriament com a tractament de bellesa.

1.- Aplicar 1 ampolla al dia o mitjana i guardar la resta (viable 24 hores), sobre una pell hidratada per a un efecte immediat.

2.- Agitar bé abans d'usar, perquè les petites partícules es dispersin uniformement i obtenir els millors resultats.

3.- Cobrir el coll de l'ampolla amb l'obridor d'ampolles adjunt.

4.- Subjectar l'ampolla per l'obridor i obrir-la amb un moviment sec per l'anell inferior de color.

5.- Afegir el degotador i retirar la tapa protectora. Abocar el concentrat en el palmell de la mà.

6.- Aplicar suaument en la línia de la mandíbula amb moviments cap a fora i cap amunt i després escampar la resta per tota la cara, coll i escot.

Esperar que s'absorbeixi completament abans d'aplicar el maquillatge per a una perfecta fixació.o Precaucions: Només per a ús extern. Evitar el contacte amb els ulls o mucoses, en cas de produir-se, aclarir amb abundant aigua.Interrompre l'ús en cas d'al·lèrgia a algun dels seus ingredients o irritació.

Utilitzar únicament en pells sanes i no infectades.

No recomanades en dones embarassades o lactància ni en menors de 16 anys.

Opinions

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escriviu una valoració

Remescar Instant Lifting Óvalo Facial 5 Ampollas

Remescar Instant Lifting Óvalo Facial 5 Ampollas

Lifting i remodela l'Oval facial a l'instant.

Escriviu una valoració

25 productos más en la misma categoría:

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: