Dr. Scholl Gel Activ Sport

Plantilles amb tecnologia Gel Activ per esmorteir els impactes de les articulacions epecialment dissenyades per a calçat esportiu.

More details

174337

New

6 Items

15,00 €

More info

Plantilles amb tecnologia Gel Activ per esmorteir els impactes de les articulacions.

o Característiques: Plantilles dissenyades amb la Tecnologia GelActiv que proporciona una absorció dels impactes i un amortiment superior, amb un gel integrat en la plantilla, ergonòmicament dissenyat.

GelActiv és efectiva absorbint petits impactes i ajuda a reduir l'excessiva pressió en els peus causada per activitats com caminar o córrer.

També gràcies al seu disseny, les plantilles Dr. Scholl GelActiv ajuden a reduir la pressió excessiva a la qual sotmetem als nostres peus, per un disseny amb àrees de contacte i distribució de la pressió.

Elaborades amb teixit transpirable que ajuda a mantenir els peus secs.

Les plantilles GelActiv Professional es presenten per a home o dona.

o Indicacions: Plantilles especialment dissenyades per absorbir de manera efectiva els impactes i ajudar a reduir la pressió excessiva en els peus causada per córrer o practicar esports; que necessiten un fort suport i amortiment del pont del peu.

Especialment dissenyades per encaixar en calçat esportiu.

o Ús:

Gel Activ Professional dona del nº 38-42, en cas de talles inferiors retallar per on es requereixi, per adaptar-la a la talla dempeus i a la sabata.

Gel Activ Professional home del nº42-48, en cas de talles inferiors retallar per on es requereixi, per adaptar-la a la talla dempeus i a la sabata.

Per a millors resultats lleva les plantilles existents i substitueix-les per les plantilles Dr.Scholl GelActiv amb la part de Gel cap avall.

Es recomana reemplaçar la plantilla quan tingui signes de desgast, cada 6 mesos aproximadament.

Per a la neteja de la plantilla es recomana passar un drap calent humitejat amb sabó; sense mullar en aigua la plantilla.

Opinions

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escriviu una valoració

Dr. Scholl Gel Activ Sport

Dr. Scholl Gel Activ Sport

Plantilles amb tecnologia Gel Activ per esmorteir els impactes de les articulacions epecialment dissenyades per a calçat esportiu.

Escriviu una valoració

9 productos más en la misma categoría: