Remescar Arañas Vasculares 40 ML

Redueix l'aparença de les aranyes vasculars, adaptant-se al to de la pell.

More details

184720

New

3 Items

30,95 €

More info

Remescar Aranyes Vasculars és un innovador producte formulat científicament per reduir l'aparença d'imperfeccions superficials de la pell, tant visuals com a estructurals i amb una coloració diferent, degudes a les aranyes vasculars.

o Actius essencials: Les partícules cristal·lines gràcies a la seva formulació Varideep-Technology Instat Cover, absorbeixen i refracten el color de la pell d'al voltant.

Aquestes partícules reflecteixen perfectament el to de la pell mentre cobreixen les imperfeccions, transformant la pell en més uniforme i radiant.

o Indicacions: Des de la primera aplicació es reduirà significativament l'aparença d'aranyes vasculars mitjançant la formació instantània d'una pel·lícula sobre la zona de la pell afectada.Redueix les aranyes vasculars en cara, cames i abdomen.o Consells d'utilització: Instruccions d'ús:1.- Rentar les mans i la pell ha d'estar neta i seca.2.- La primera vegada que s'utilitzi el producte obrir el tub i retirar la tapa protectora.3.- Extreure una petita quantitat cada vegada per evitar el malbaratament. Usar més si té una major àrea de la pell afectada per aranyes vasculars.4.- Masajear suaument la crema blanca en moviments circulars sobre la pell afectada. La crema s'adaptarà al to de la pell i reduirà l'aparença de les aranyes vasculars.Es recomana l'ús del producte durant 2-3 mesos per obtenir els millors resultats.5.- Esperar el temps suficient fins que la pell absorbeixi la crema per complet i s'assequi abans de vestir-se.Posar-se la roba abans que la crema s'absorbeixi per complet pot limitar la seva eficàcia i impedir que creu una barrera d'humitat protectora entre la pell i l'entorn.6.- Rentar les mans per eliminar la crema sobrant.

o Advertiments: Tons de pells molt fosques o bronzejades, pot quedar residu blanquecinodesprés d'aplicació.

Opinions

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escriviu una valoració

Remescar Arañas Vasculares 40 ML

Remescar Arañas Vasculares 40 ML

Redueix l'aparença de les aranyes vasculars, adaptant-se al to de la pell.

Escriviu una valoració

9 productos más en la misma categoría: