Pack Inicio Talika Legs Tonic + Parche Recambio

Warning: Last items in stock!

Primer pegat de electro-estimulació per a cames lleugeres.Descansa, desinfla, estilitza i tonifica les cames.

More details

053612

New

1 Item

149,00 €

More info

Legs Tonic és un dispositiu electrònic de nova generació que calma, tonifica i estilitza les cames en sol 20 minuts.

o Característiques: Dispositiu compacte, mòbil i pràctic que pot utilitzar-se dempeus, assegut o tombat.

Actua mitjançant electro-estimulació, és a dir, que emet impulsos elèctrics anti-aigua que estimulen la microcirculación local per alleugerir i estilitzar les cames.

Les cames estan menys inflades i se senten més lleugeres, des de la primera sessió.

Té un programa de 20 minutos, de potència elèctrica ajustable, que permet triar la intensitat dels impulsos, fins a 32 nivells d'intensitat diferents.o Indicacions: S'utilitza per prevenir les molèsties en les cames en estar en una posició dempeus o asseguda perllongada, com en viatges llargs d'avió, professions sedentàries o bé en dies de molta calor, així com just després d'aquestes situacions per desinflar-les i calmar-les.

Des de la primera sessió aconsegueix uns resultats excepcionals: La inflor de les cames es redueix a una quarta part, aconseguint unes cames estilitzades, tonificadas i relaxades.

Un veritable concentrat de tecnologia per posar les cames en ingravitació.

o Consells d'utilització: Es col·loca el pegat de Legs Tonic sobre una pantorilla, encendre el programa triant una intensitat d'acció i deixar actuar durant 20 minuts.

Connectar el dispositiu al pegat d'elèctrode usant els fermalls de pressió. Cada pegat pot ser reutilitzat aproximadament 30 vegades.

Retirar la pel·lícula protectora del pegat i col·locar el dispositiu damunt de la pantorilla. Una vegada en el seu lloc, prémer el botó d'encès/apagat per activar el dispositiu. Premi el botó + per començar el tractament; ajustant la intensitat amb + o - fins a sentir una còmoda contracció muscular.

A continuació repetir en l'altre panxell.

Usar de tant en tant per tonificar, calmar i estilitzar les cames durant o després de les situacions següents: Dies de molta calor, posició dempeus perllongada, trepitjades, posició asseguda perllongada com en els viatges llargs d'avió, tren, cotxe o autobús.O bé d'ús diari per relaxar i tonificar les cames de les persones amb professions que exigeixen estar en posició dempeus o asseguda de forma perllongada, en situacions de vida sedentària o de sobrepès.

Opinions

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escriviu una valoració

Pack Inicio Talika Legs Tonic + Parche Recambio

Pack Inicio Talika Legs Tonic + Parche Recambio

Primer pegat de electro-estimulació per a cames lleugeres.Descansa, desinfla, estilitza i tonifica les cames.

Escriviu una valoració

9 productos más en la misma categoría: