Humalik Skin Beauty Plan N1

Warning: Last items in stock!

Alimenta la teva pell per dins: Reomple, Il·lumina i Nodreix la pell des de l'interior.

More details

180032

New

2 Items

37,95 €

More info

Humalik Skin N1 és un pla innovador de 20 dies per a lluir un aspecte radiant.

Conté 3 productes (omple + il·lumina + nodreix) per a activar des de l'interior totes les capes de la pell.Té una acció prolongada dia i nit: Al matí, ingredients dermo-estructurals i antioxidants. A la nit, nutrients específics per a la pell.

Amb efecte acumulatiu des del primer dia.

o Actius essencials: Ingredients dels tres productes:1.- Sobre Rosa: 5G de Col·lagen tipus I i 80MG de Vitamina C.El col·lagen tipus I és un dels principals i més importants elements estructurals de les capes internes de la pell.

I la Vitamina C contribueix a la formació normal de col·lagen per al funcionament normal de la pell.2.- Comprimit Fúcsia: 10 MG d'Àcid Hialurònic, 10 MG de Coenzim Q10, 50 MCG de Biotina, 200MG de Camu Camu i 80 MG de Vitamina C.L'Àcid Hialurònic és un polisacàrid de textura viscosa que forma part de l'estructura elàstica de la pell i la rehidrata.

La Biotina contribueix al manteniment de la pell en condicions normals.

El Camu Camu és un extracte de Myrciaria dubia altament ric en Vitamina C.

I la Vitamina C contribueix a la protecció de les cèl·lules enfront del mal oxidatiu.3.- Perles taronges: 1,5G d'Oli de Borratja ric en Omega 6 i 30 MG de Vitamina E.L'Omega 6 participa en múltiples funcions de la pell i complementen el repòs nocturn.

I la Vitamina E contribueix a la protecció de les cèl·lules enfront del mal oxidatiu.o Indicacions: Reomple, Il·lumina i Nodreix la pell des de l'interior amb el pla Skin N.1 intensiu de 20 dies.Es recomana prendre després d'èpoques de clima sec, quan la pell es noti apagada o simplement quan es vulgui lluir el millor aspecte.

Com a manteniment, es recomana repetir el pla 2 – 4 vegades a l'any.o Ús: Pla 20 dies: Prendre 1 sobre Reomple sabor llimona dissolt en 200 ml d'aigua i 1 comprimit Il·lumina al matí, preferiblement amb l'esmorzar. I 3 perles Nodreix a la nit, abans de ficar-se al llit.o Precaucions: No superar la quantitat diària recomanada ni utilitzar com a substitut d'una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable.

Opinions

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escriviu una valoració

Humalik Skin Beauty Plan N1

Humalik Skin Beauty Plan N1

Alimenta la teva pell per dins: Reomple, Il·lumina i Nodreix la pell des de l'interior.

Escriviu una valoració

16 productos más en la misma categoría: