Copa Menstrual Enna Cycle L 2uds + Enna Box

Warning: Last items in stock!

L'única copa menstrual patentada amb aplicador.

More details

183165

New

2 Items

35,00 €

More info

Enna Cycle és la copa menstrual desenvolupada amb l'ajuda i assessorament de ginecòlegs.

És la millor alternativa per a la higiene femenina.o Característiques: La copa menstrual és un recipient de silicona mèdica que s'introdueix a l'interior de la vagina durant la menstruació, adaptant-se a les parets vaginals a tot moment i recull tot el flux menstrual en el seu interior.

La silicona mèdica és termoresistent, per la qual cosa es pot esterilitzar per deixar-la lliure de bacteris i endotoxines. És un material inert i que no taca ni contamina ni s'envelleix.

És segura ja que no produeix rebutjos, ni interaccions ni reaccions immunològiques.Hi ha tres talles diferents segons les necessitats de cada dona: Talla S, M o L (Sense aplicador).o Beneficis: La copa menstrual és la millor alternativa a la higiene femenina per:a) Saludable: No interfereix amb el pH vaginal.b) Ecològica: No genera desfets.

c) Còmoda: Sense necessitat de canvis tan freqüents i tampoc limita rutina diària o esports, com banyar-se, ballar, anar al gimnàs, treballar, dormir i permet usar tot tipus de roba.d) Duradora: Pot ser usada fins a 10 anys.

i) Econòmica: Es recupera la inversió en pocs mesos.f) No té restriccions d'edat o situació: des de la primera menstruació, tant si es mantenen relacions sexuals com si no. Si s'han tingut fills, dones portadores del DIU o si es prenen anticonceptius.

g) Es poden realitzar les necessitats fisiològiques sense necessitat de retirar-la.

o Ús: Abans d'usar la copa un dia del període, prova-la un dia que no estiguis en el cicle.

A) Aplicació:1.- Amb l'aplicador de Enna Cycle mai ha estat tan fàcil, la copa menstrual es pot plegar de diferents formes.

2.- Per usar l'aplicador plegar la copa en V i col·locar dins de l'aplicador.

3.- Recomanem usar el plec en V i introduir la copa en l'aplicador, de manera que el fil quedi dins d'ell.

4.- Introduir l'aplicador fins a les esquerdes.

5.- retirar l'aplicador perquè la copa es col·loqui bé.

La col·locació no ha de ser molt a dalt ja que si no tindràs perdudes.

B) Retir:1.- Rentar-se les mans amb sabó.2.- Relaxar-se. Aconseguir la part baixa de la copa i subjectar-la, aixafant-la amb el teu dit índex i el polze, així es trenca el buit i s'extraurà fàcilment.

Es pot empènyer la copa una mica amb els teus músculs per ajudar a retirar-la.3.- No estrènyer tota la copa, solament la base per no vessar la sang. Si es realitza bé, no hi ha risc de tacar-se.4.- Buidar la copa, esbandir, guardar i usar la 2dóna copa Enna cycle.

C) Buidat:1.- Els primers dies del cicle, flux més abundant, hauries de buidar i netejar la teva copa després de 5 – 8 hores; segons capacitat de la copa.2.- Recomanem que les primeres vegades ho provis a casa, començant per 5 hores i si està mitjà buida allargar el període, fins a la següent revisió.3.- Al final del cicle, flux menor, podràs buidar la copa cada 12 hores, al matí i a la nit. Però no superis les 12 hores.

o Recomanacions: La primera vegada que s'utilitzi, esterilitzar la copa.

Durant el període, retirar amb cura i netejar amb aigua o amb un gel o escuma íntima que no alteri l'ecosistema vaginal.

En finalitzar el període menstrual recomanem esterilitzar la copa menstrual en microones amb el esterilizador de Enna Box durant 2 – 3 minuts.

Opinions

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escriviu una valoració

Copa Menstrual Enna Cycle L  2uds  + Enna Box

Copa Menstrual Enna Cycle L 2uds + Enna Box

L'única copa menstrual patentada amb aplicador.

Escriviu una valoració

2 productos más en la misma categoría: