Cofre Esthederm Nutritiu

This product is no longer in stock

Cofre nutritiu i revitalitzant ideal per recuperar la pell cansada i afeblida.

Conté Cr. Vital Gelea Reial, Sèrum Conc. Cel·lular i Mascareta/Bany nutritiu de regal.

More details

190002

New

124,00 €

More info

Tractaments nutricionals per a tot tipus de pells, ideals per revitalitzar la pell entre dues estacions; recuperar una pell cansada, afeblida o depilada.

A) Crema Vital Gelea reial:


o Ingredients actius: Conté les següents patents Institut Esthederm: 

1.- Còctel nutritiu de tecnologia d'alta definició: Suplement nutricional òptim per al bon funcionament del metabolisme de la pell. 
Està compost per 8 vitamines, 5 oligoelements i minerals, Omega 3 i 6, que actuen sobre les deficiències nutricionals, compensant-les amb la finalitat de recuperar la tonalitat, la vitalitat i el confort de la pell. 

2.- Patent Time System Control adequat per a la preservació de la joventut, aconseguint una pell més jove. 

Es compon de: 

a) Creatinina que estimula l'activitat mitocondrial a través de la formació d'ATP i la conservació de l'ADN.
b) Complex antirradicals lliures (superòxid dismutasa i vitamina E) que reforça la capital antirradicals lliures de la pell que actuen a diferents nivells per protegir a les cèl·lules de la pell de les agressions internes i externes. 
c) Bioflavonoides (Extracte de morera) que protegeixen les fibres de sustentació.
d) Oligonucleòtids de poma i vitamina C soluble que reforcen la producció de fibres de sustentació. 

Per tant, la patent del Institut Esthederm TCS actua sobre el manteniment del metabolisme de la pell, retardant l'envelliment continu, per aconseguir una pell més jove per més temps. 

3.- Patent d'Aigua Cel·lular (recomposició de líquid intersticial que banya les nostres cèl·lules) que optimitza les funcions vitals de les cèl·lules. 

A més conté 5% de Glicolizat de Gelea reial que estimula les defenses de la pell i el seu metabolisme. 

Té una textura de crema fina però nutritiva que aporta comoditat i lluminositat. 

o Para qui? La crema Vital amb la gelea reial és un tractament altament concentrat en gelea reial que estimula les defenses de la pell i optimitza la seva vitalitat, sobretot per a tractaments de la pell entre les estacions.
S'aconsegueix una pell revitalitzada i per descomptat sublim. 

Adequada per a tot tipus de pells: pell fatigada, afeblida per la influència de factors interns com l'alimentació desequilibrada, dietes estrictes, falta de somni, malaltia o embaràs. 

És ideal com a complement a una cura específica, ja que acceleren els resultats. 

Producte ideal per a dia i nit. 

o Consells d'utilització: Aplicar matí i nit, només o després del Concentrat Cel·lular, sobre la pell neta i asseca de cara i coll. 

Excel·lent com a base de maquillatge i també pot utilitzar-se com una cura nutritiva intensiva d'un mes. 


B) Sèrum Concentrat cel·lular fonamental:

Sèrum accelerador de tots els tractaments facials.

o Ingredients actius:

Conté les següents patents de Institut Esthederm:

1.- Patent Concentrat Cel·lular: Polisacàrids de Blidingia minima, fitoal·lexines de plàncton, Lamaria saccharina, lípids de Laminaria ochroleuca, extracte de soja, tetrapèptids AD, àcid agàric i ramnosa que actuen en el cor de la cèl·lula per reprogramar i rellançar el seu cicle de vida i estimular les facultats cel·lulars.

Compensa així les 4 disfuncions visibles de la pell, tals com la deshidratació, la hiperseborrea, l'alteració de les proteïnes d'estructura i la hiperactivitat del sistema de defensa.

2.- Patent Time Control System que guareix la joventut per aconseguir una pell més jove de forma més duradora: Consta de Creatinina que estimula l'activitat mitocondrial mitjançant la formació d'ATP i preserva l'ADN; Complex Antirradicals Lliures (Superòxid dismutasa i Vitamina E) que actuen en diferents nivells per protegir les cèl·lules cutànies de les agressions internes i externes; Bioflavonoids (Extracte de Morera) que protegeixen les fibres de sustentació i finalment els Oligonucleòtids de Poma i Vitamina C soluble que reforcen la producció de fibres de sustentació.

3.- Patent d'Aigua Cel·lular que optimitza les funcions vitals de les cèl·lules obtenint una pell energitzada que funciona al màxim de les seves capacitats.

Textura de sèrum ultra penetrant.

o Para qui? Apte per a tot tipus de pells.

S'aconsegueix una pell reprogramada on les 4 disfuncions principals són reequilibrades, aconseguint una pell més forta, més tolerant, sana i lluminosa, equilibrada de forma duradora.

Preservadora del cabdal joventut, ja que la pell es manté més jove.

o Consells d'utilització: Aplicar matí i nit sobre la pell neta i asseca del rostre i del coll.

Excel·lent base de maquillatge.

S'utilitza solament per mantenir la bellesa de les pells perfectament equilibrades, però sovint s'utilitza en combinació amb altres tractaments de Institut Esthederm per optimitzar l'eficàcia i perllongar els resultats.C) Mascarilla Nutri System Cr./Bany nutritiu:

Un bany nutricional cocooning per recarregar instantàniament la pell de nutrients essencials, fent que d'aquesta manera la pell recuperi la llum, la suavitat i un extrem confort.

o Ingredients actius: Conté les següents patents de Institut Esthederm:

1.- Tecnologia còctel nutricional d'alta definició: Complement nutricional òptim per al bon funcionament del metabolisme cutani.

Està compost per 8 vitamines, 5 oligoelements i minerals, Omega 3 i 6 que actuen sobre les manques nutricionals, compensant-les per recuperar la tonalitat, la vitalitat i el confort de la pell.

2.- Palès Estafi Control System apte per a la preservació del capital de joventut, aconseguint una pell més jove.

Està composta per:

a) la Creatinina que estimula l'activitat mitocondrial mitjançant la formació d'ATP i la conservació de l'ADN.
b) Complex antiradicales lliures (superòxid dismutasa i vitamina E) que reforça el capital antiradicales lliures cutanis que actuen en diferents nivells per protegir les cèl·lules cutànies de les agressions internes i externes.
c) Bioflavonoides ( extracte de la morera) que protegeixen les fibres de sustentació.
d) Oligonucleòtids de poma i vitamina C soluble que reforcen la producció de fibres de sustentació.

Per tant, la patent TCS de Institut Esthederm actua sobre el manteniment del metabolisme cutani, endarrerint l'envelliment cutani continuo, per obtenir una pell més jove durant més temps.

3.- Palesa Aigua Cel·lular (recomposició del líquid *intersticial que banya les nostres cèl·lules) que optimitza les funcions vitals de les cèl·lules.

Textura de mascarilla cremosa amb una deliciós perfum a mel.

o Para qui? Destinat a pells àtones, sense lípids i faltes de confort (tibantor, prurit, falta de flexibilitat); pells febles per a la influència de factors interns o externs o ben carències nutricionals.

El tractament amb la màscara nutritiva de Institut Esthederm revitalitza la pell associant un veritable efecte relaxant als beneficis nutricionals més elaborats.

Reconforta ràpidament les pells fortament desnudrides, fent que l'epidermis reneixi plena d'energia.

A més de la funció intensament nutritiva, preserva la joventut de la pell i estimula les funcions vitals i l'activitat energètica de les cèl·lules.

o Consells d'utilització: Aplicar sobre la pell neta i asseca del rostre, el coll i l'escot 2 o 3 vegades a la setmana, durant uns 15 o 20 minutos para posteriorment aclarir.

Per a un efecte més nutritiu i anti - jet lag més perllongat deixar actuar tota la nit i retirar al matí següent.

Opinions

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escriviu una valoració

Cofre  Esthederm  Nutritiu

Cofre Esthederm Nutritiu

Cofre nutritiu i revitalitzant ideal per recuperar la pell cansada i afeblida.

Conté Cr. Vital Gelea Reial, Sèrum Conc. Cel·lular i Mascareta/Bany nutritiu de regal.

Escriviu una valoració

30 productos más en la misma categoría: