Sérum Calmant Crème Fraîche de Beauté 30 ML

Warning: Last items in stock!

Sérum calmant, anti-pol·lució i redensificant que confereix hidratació fins a 48 hores fins i tot a les pells sensibles.

More details

041284

New

1 Item

34,90 €

More info

Sérum calmant, anti-pol·lució i redensificant que confereix hidratació fins a 48 hores fins i tot a les pells sensibles.Gaudi del subtil plaer d'una hidratació refrescant.

o Actius essencials: Crème fraîche de beauté associa frescor sensorial i suavitat calmant, gràcies a la seva mescla natural de Llets vegetals, combinades de manera intel·ligent amb un principi actiu innovador: Extracte d'alga “High Tech”.Així doncs conté un 96,4% d'ingredients d'origen natural, on destaquen:1.- Les llets vegetals de 7 plantes (Acàcia, Pèsol Blanc, Te verd, Ametlla, Civada, Coco i Soia) de reconegudes propietats hidratants, suavitzants, calmants i emolients.

Aquesta infusió làctia aporta hidratació intensa i un autèntic escut contra la pol·lució i una suau sensació d'alleujament diari per a pells deshidratades i sensibles.2.- Extractes d'Alga High Tech dissenyat per Nuxe on s'han seleccionat extractes d'alta tecnologia que s'obtenen d'una alga vermella, la Furcellaria Lumbricalis. Es tracta d'un sucre marí (oligofurcelarà) concentrat high tech, obtingut a partir de la fragmentació i rehidratació en una solució enriquida amb sals marines del sucre extret de la planta, que li confereixen una estructura molecular semblant a la de l'Àcid Hialurònic.Té doble acció sobre la hidratació i anti-pol·lució.3.- Flor d'Ametller i Flor del taronger que combina les virtuts suavitzants i hidratants d'aquestes dues flors per a calmar i suavitzar tots els tipus de pell.4.- Alantoïna com a calmant i hidratant.5.- Àcid Hialurònic d'origen natural per a una hidratació intensa.Textura gel-crema, ultra-fresca i repleta d'aigua que es fundi en la pell.Té una fragància de Taronger amarg, Flor del taronger i Cedre.

o Indicacions: Aquest Sérum calmant i ultra-fresc hidrata intensament les pells més deshidratades i calma alhora que protegeix la pell de la pol·lució, amb un efecte prolongat de 48 H d'hidratació.

Des de la primera aplicació, les sensacions d'incomoditat es redueixen i la pell està més fresca, suau, tersa i lluminosa.

o Consells d'utilització: Aplicar el Sérum Calmant al matí i/o nit en el rostre i el coll, abans del tractament diari.Per a completar l'eficàcia, utilitzar la màscara hidratant Crème fraîche de beauté 1 o 2 vegades per setmana, en el rostre i el coll.

Opinions

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escriviu una valoració

Sérum Calmant Crème Fraîche de Beauté 30 ML

Sérum Calmant Crème Fraîche de Beauté 30 ML

Sérum calmant, anti-pol·lució i redensificant que confereix hidratació fins a 48 hores fins i tot a les pells sensibles.

Escriviu una valoració

30 productos más en la misma categoría: