Nuxe Huile Prodigieuse 100 ML

Oli sec de bellesa natural per a rostre, cos i cabell.Nova formulació per a pells seques que nodreix, repara i suavitza la pell i el cabell.

More details

008910

New

7 Items

30,90 €

More info

Nova fórmula Huile Prodigieuse de Nuxe més nutritiu, reparador i suavitzant; gràcies a una concentració única de 7 olis 100% d'origen vegetal especial per a pells seques.o Actius essencials: Conté un 98,1% d'ingredients d'origen natural, inclosos 7 olis vegetals preciosos:


1.- Oli de Tsubaki intensament nutritiu i anti-edat.
2.- Oli d'Ametlla dolça com a suavitzant.
3.- Oli de Borratja com alisante.
4.- Oli de Camelia calmant, especial per a pells seques i sensibles.
5.- Oli d'Avellana com a hidratant.
6.- 30% més d'Oli de Macadàmia amb elevat poder nutritiu especial per a pells seques.
7.- Oli de Argán que repara eficaçment el cabell danyat i sec.

Oli de tacte sec, sense sensació grassa ni enganxosa que nodreix la pell en profunditat.


Fragància floral i delicada amb notes d'escorça d'Aranja, Magnolia i Almesc.
Fórmula sense silicones ni olis minerals.

Sense parabens ni ingredients d'origen animal.o Indicacions: En un sol gest la pell està nodrida, allisada, unificada i sublimada; el cabell està flexible i brillant.

Així mateix s'ha demostrat el seu poder antioxidant amb efecte escut enfront del 63% de les partícules de pol·lució per al rostre i la seva capacitat per a reduir l'aparença de les estries (-30% color estries de recent formació).

En definitiva aquest sumptuós oli riche en esprai nodreix, ajuda a reparar i diposita un vel setinat que associa nutrició intensa i plaer.o Consells d'utilització: Utilitzar Huile Prodigieuse tot l'any, tant a l'hivern com a l'estiu, sobre el rostre, el cos i el cabell.En el rostre, aquest oli sec s'aplica una vegada al dia mitjançant moviments d'allisat del centre cap als contorns del rostre i en l'escot.

Es pot utilitzar sol o barrejant unes gotes en el palmell de la mà amb la crema habitual.

En el cos, Huile Prodigieuse es realitza un massatge mitjançant moviments circulars en les zones desitjades, com a bust i cames i en les estries.

En el cabell, aquest oli sec s'utilitza com a oli capil·lar en tot el pèl o només en les puntes tan sovint com sigui necessari.

Per a un efecte de tractament intens, s'aplica una a dues vegades per setmana com a màscara durant 10 minuts abans de la rentada.

Opinions

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escriviu una valoració

Nuxe Huile Prodigieuse 100 ML

Nuxe Huile Prodigieuse 100 ML

Oli sec de bellesa natural per a rostre, cos i cabell.Nova formulació per a pells seques que nodreix, repara i suavitza la pell i el cabell.

Escriviu una valoració

30 productos más en la misma categoría: