Nuxe Rêve de Mel Bàlsam-Oli Corporal 200 ML

Warning: Last items in stock!

Crema corporal per a pells molt seques i sensibles.Emboliqui la seva pell amb el poder reparador de la mel.

More details

047806

New

2 Items

24,90 €

More info

Bàlsam corporal fondent que nodreix, repara i proporciona confort a les pells molt seques i sensibles durant 48 hores.

o Actius essencials: Composta per deliciosa mel i olis vegetals preciosos com el de Argàn i el de Borratja.Conté el 93% d'ingredients d'origen natural.La seva textura fundente es transforma en un oli delicat en el massatge per a embolicar la pell i reconfortar-la, sense efecte enganxós.Fragància floral, etèria i lluminosa gràcies a una mel de flors blanques i solars, banyada per una vainilla làctia.

o Indicacions: Bàlsam- oliï que nodreix intensament, repara i alleuja les sensacions d'irritació per a les pells molt seques i sensibles, que recobren la seva flexibilitat i confort.

o Consells d'utilització: Aplicar en tot el cos diàriament, en un suau massatge, delicadament, fins que es transformi en oli.

Insistir en les zones molt seques.

o Recomanacions Gamma Rêve de Mel: Al matí, sota la dutxa, netegi la pell amb el Gel Netejador Dermatològic per a Rostre i Cos. A continuació, si té la pell molt seca, opti pel Bàlsam-Oli Corporal Fondent amb Mel que nodreix intensament i calma les sensacions d'irritació i tibantor.

Acabi aplicant el Bàlsam Facial Ultra-Reconfortant i el Bàlsam de Llavis amb Mel Ultra-Nutritiu i reparador per a protegir els llavis durant tot el dia.Tots els dies, apliqui Crema de Mans i Ungles per a nodrir i reparar les mans.A la nit, desmaquilli el rostre amb el Gel Netejador i Desmaquillant Facial i aplicació de nou el Bàlsam Facial Ultra- Reconfortant perquè la pell recobri tota la seva flexibilitat i confort al final del dia.

Abans de ficar-se al llit, apliqui una capa gruixuda de Bàlsam de llavis amb Mel Ultra-Nutritiu i Reparador per a despertar amb uns llavis molt suaus.

Opinions

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escriviu una valoració

Nuxe Rêve de Mel Bàlsam-Oli Corporal 200 ML

Nuxe Rêve de Mel Bàlsam-Oli Corporal 200 ML

Crema corporal per a pells molt seques i sensibles.Emboliqui la seva pell amb el poder reparador de la mel.

Escriviu una valoració

28 productos más en la misma categoría: