Nuxe Huile Prodigieuse Florale 100 ML

Oli sec de bellesa natural per a rostre, cos i cabell.Nova formulació que nodreix, repara i suavitza la pell i el cabell.

More details

047878

New

11 Items

29,90 €

More info

Nova fórmula Huile Prodigieuse de Nuxe més nutritiu, reparador i suavitzant; gràcies a una concentració única de 7 olis 100% d'origen vegetal.

o Actius essencials: Conté un 98,1% d'ingredients d'origen natural, inclosos 7 olis vegetals preciosos:

1.- Oli de Tsubaki intensament nutritiu i antiedat.2.- Oli d'Ametlla dolça com a suavitzant.3.- Oli de Borraja com allisant.4.- Oli de Camelia calmant, especial per a pells seques i sensibles.5.- Oli d'Avellana com hidratant.6.- Oli de Macadamia amb elevat poder nutritiu.7.- Oli de Argàn que repara eficaçment el cabell danyat i sec.Fragància floral i delicada amb notes cítriques de l'escorça de Pomelo, Magnolia i Almizcle.


Fórmula sense silicones ni olis minerals.Sense parabens ni ingredients d'origen animal.o Indicacions: En un sol gest la pell està nodrida, allisada, unificada i sublimada; el cabell està flexible i brillant.Així mateix s'ha demostrat el seu poder antioxidant amb efecte escut enfront del 63% de les partícules de pol·lució per al rostre i la seva capacitat per reduir l'aparença de les estries (-30% color estries de recent formació).

o Consells d'utilització: Utilitzar Huile Prodigieuse tot l'any, tant a l'hivern com a l'estiu, sobre el rostre, el cos i el cabell.En el rostre, aquest oli sec s'aplica una vegada al dia mitjançant moviments d'allisat del centre cap als contorns del rostre i en l'escot.Es pot utilitzar sol o barrejant unes gotes en el palmell de la mà amb la crema habitual.En el cos, Huile Prodigieuse es masajea mitjançant moviments circulars a les zones desitjades, com a bust i cames i en les estries.En el cabell, aquest oli sec s'utilitza com a oli capil·lar en tot el pèl o solament en les puntes tan sovint com sigui necessari.Per a un efecte de tractament intens, s'aplica una a dues vegades per setmana com a mascareta durant 10 minuts abans del rentat.

Opinions

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escriviu una valoració

Nuxe Huile Prodigieuse Florale 100 ML

Nuxe Huile Prodigieuse Florale 100 ML

Oli sec de bellesa natural per a rostre, cos i cabell.Nova formulació que nodreix, repara i suavitza la pell i el cabell.

Escriviu una valoració

29 productos más en la misma categoría: