Bronz Repair Facial Color Sol Extrem 50 ML

Warning: Last items in stock!

Crema Bronz Repair Facial amb color per a un bronzejat daurat natural i anti-arrugues. 
Intensitat solar estiu exposició prolongada, tròpic, alta muntanya: 3 Sols.

More details

045150

New

2 Items

67,00 €

More info

Crema de color sublimadora, anti-arrugues i refermant que unifica i il·lumina el rostre immediatament.o Ingredients actius: Conté les següents patents d'Institut Esthederm:

Crema de tractament bronzejador anti-arrugues adaptada a tots els graus de insolació d'Institut Esthederm.

o Ingredients actius: Conté les següents patents d'Institut Esthederm:

1.- Global Cellular Protection que estimula a les defenses naturals de la pell front els efectes negatius de la llum.


Composta per VITAMINA E que aporta l'acció anti-radicals lliures.El complex de Enoxolona i Sulfat de Dextrà amb acció anti-inflamatòria. I les proteïnes vegetals hidrolitzades que protegeixen i reparen l'ADN.D'aquesta manera la patent Global Cellular Protection present en tota la gamma solar de Institut Esthederm protegeix enfront del fotoenvelliment de la pell; prevé les cremades solars i les taques; redueix els riscos de danys en la pell.

2.- La Patent Repair ( pentapèptid, triterpens seleccionats de la Centella Asiàtica) que regenera i reestructura la pell en profunditat, activa la producció de les fibres de sosteniment i afavorir la renovació celolular.

3.- El Complex antideshidratant que compensa els efectes deshidratants del UV.

4.- La Patent ADAPTASUN ( Hexapèptid biomimètic, oligoelements i aminoàcids específics) que activa el procés de pigmentació natural de la pell, la melanogènesis, facilitant un bronzejat perllongat en el temps més ràpid i intens.

5.- La Patent Aigua Cel·lular (recomposició del líquid intersticial que banya les nostres cèl·lules) que optimitza les funcions vitals de les cèlolules.

6.- La Patent UVinCELLIUM ( Proteïnes hidrolitzades d'alta definició i nucleòtids d'origen natural, actiu antiradicals lliures hidròfils) com a protecció cel·lular contra els raig UV sense filtres ni pantalles físiques i protector del ADN cel·lular.

o Indicacions: Protegeix i potència el bronzejat natural. Preserva la qualitat i la joventut de la pell al Sol mentre allisa les arrugues.


Ideal com a crema de dia anti-arrugues durant l'estiu i/o BB Cream.
o Consells d'utilització: Aplicar sobre la cara, el coll i el escot 20 minuts abans de l'exposició. Cal repetir l'aplicació cada 2 hores.

Opinions

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escriviu una valoració

Bronz Repair Facial Color Sol Extrem 50 ML

Bronz Repair Facial Color Sol Extrem 50 ML

Crema Bronz Repair Facial amb color per a un bronzejat daurat natural i anti-arrugues. 
Intensitat solar estiu exposició prolongada, tròpic, alta muntanya: 3 Sols.

Escriviu una valoració

24 productos más en la misma categoría: