Bronz Repair Facial Color Sol Normal o Fort 50 ML

Warning: Last items in stock!

Crema Bronz Repair Facial amb color per a un bronzejat daurat natural i anti-arrugues. 
Intensitat solar estiu i exposicions moderades: 2 Sols.

More details

045140

New

2 Items

67,00 €

More info

Crema de color sublimadora, anti-arrugues i refermant que unifica i il·lumina el rostre immediatament.o Ingredients actius: Conté les següents patents d'Institut Esthederm:

Crema de tractament bronzejador anti-arrugues adaptada a tots els graus de insolació d'Institut Esthederm.

o Ingredients actius: Conté les següents patents d'Institut Esthederm:

1.- Global Cellular Protection que estimula a les defenses naturals de la pell front els efectes negatius de la llum.


Composta per VITAMINA E que aporta l'acció anti-radicals lliures.El complex de Enoxolona i Sulfat de Dextrà amb acció anti-inflamatòria. I les proteïnes vegetals hidrolitzades que protegeixen i reparen l'ADN.D'aquesta manera la patent Global Cellular Protection present en tota la gamma solar de Institut Esthederm protegeix enfront del fotoenvelliment de la pell; prevé les cremades solars i les taques; redueix els riscos de danys en la pell.

2.- La Patent Repair ( pentapèptid, triterpens seleccionats de la Centella Asiàtica) que regenera i reestructura la pell en profunditat, activa la producció de les fibres de sosteniment i afavorir la renovació celolular.

3.- El Complex antideshidratant que compensa els efectes deshidratants del UV.

4.- La Patent ADAPTASUN ( Hexapèptid biomimètic, oligoelements i aminoàcids específics) que activa el procés de pigmentació natural de la pell, la melanogènesis, facilitant un bronzejat perllongat en el temps més ràpid i intens.

5.- La Patent Aigua Cel·lular (recomposició del líquid intersticial que banya les nostres cèl·lules) que optimitza les funcions vitals de les cèlolules.

6.- La Patent UVinCELLIUM ( Proteïnes hidrolitzades d'alta definició i nucleòtids d'origen natural, actiu antiradicals lliures hidròfils) com a protecció cel·lular contra els raig UV sense filtres ni pantalles físiques i protector del ADN cel·lular.

o Indicacions: Protegeix i potència el bronzejat natural. Preserva la qualitat i la joventut de la pell al Sol mentre allisa les arrugues.


Ideal com a crema de dia anti-arrugues durant l'estiu i/o BB Cream.
o Consells d'utilització: Aplicar sobre la cara, el coll i el escot 20 minuts abans de l'exposició. Cal repetir l'aplicació cada 2 hores.

Opinions

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escriviu una valoració

Bronz Repair Facial Color Sol Normal o Fort 50 ML

Bronz Repair Facial Color Sol Normal o Fort 50 ML

Crema Bronz Repair Facial amb color per a un bronzejat daurat natural i anti-arrugues. 
Intensitat solar estiu i exposicions moderades: 2 Sols.

Escriviu una valoració

24 productos más en la misma categoría: