Talika Free Skin Ligth Therapy

Warning: Last items in stock!

La millor arma contra les imperfeccions: Dispositiu anti-imperfeccions, anti-lluentors i anti-vermellors.

More details

049846

New

1 Item

79,00 €

More info

Arriba la revolució cosmètica per a una pell impecable i resultats visibles als 7 dies de tractament.

Free Skin revoluciona la lluita contra les imperfeccions amb la força de la llum; sense deixar rastre.

o Característiques: Free Skin és l'eficaç combinació de dues longituds d'ona científicament reconegudes en un dispositiu ultra-modern i pràctic per viatjar, que pot ser utilitzat a qualsevol moment per restaurar la pell.

Consta de dues longituds d'ona amb una doble eficàcia:1.- Longitud d'ona 440 nm (blava) que controla la proliferació de P.acnes, el bacteri responsable dels barbs i punts negres; i ajuda a regular el sèu que provoca la lluentor en el rostre.

2.- Longitud d'ona de 630 nm (vermella) que redueix l'envelliment i la inflamació de la pell; i també promou la renovació de la pell per eliminar ràpidament els punts i alleujar les vermellors.Dispositiu conté dues piles AAA i dos anys de garantia.

o Indicacions: Màxima eficàcia i tolerància de Free Skin, ja que allibera la pell d'imperfeccions sense ressecar ni causar irritació en la pell.

La pell es torna resplandeciente amb les imperfeccions menys visibles, les vermellors reduïdes i la lluentor controlada.

Free Skin és adequat per a tot tipus de pells, incloses les pells sensibles i per a totes les edats.o Consells d'utilització: Unir el petit con de protecció proporcionat a la punta del dispositiu.

A continuació, aproxima Free Skin a la superfície de la pell, però no deixi que la toqui.

Utilitzi el dispositiu durant un minut, dues o tres vegades al dia.

Per a un ús local i específic de determinades imperfeccions es pot utilitzar fins que desapareguin; i per a imperfeccions cròniques es pot usar diàriament.o Precaucions: En el cap del dispositiu només es poden aplicar productes de la cura de la pell (cremes), ja que els sérums o productes líquids han d'aplicar-se directament en el rostre, mai en el capçal del dispositiu Free Skin.No submergeixi el dispositiu en aigua.

Opinions

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escriviu una valoració

Talika Free Skin Ligth Therapy

Talika Free Skin Ligth Therapy

La millor arma contra les imperfeccions: Dispositiu anti-imperfeccions, anti-lluentors i anti-vermellors.

Escriviu una valoració

5 productos más en la misma categoría: