Talika Pigment Control Light Therapy

Warning: Last items in stock!

Primer dispositiu cosmètic anti-taques.

Taques visiblement reduïdes en rostre, mans i escot.

More details

049847

New

2 Items

99,00 €

More info

Amb Pigment Control les taques desapareixen a la velocitat de la Llum!!

Pigment Control és el primer dispositiu cosmètic anti-edat basat en Light Therapy dirigit a les taques localitzades.

o Característiques: Dispositiu patentat que combina l'emissió d'una longitud d'ona de 525 nm dirigida específicament a les taques amb una funció de ionoterapia dissenyada per millorar l'eficàcia de les cremes tradicionals blanquejadores.Tecnologia patentada:

1.- Acció anti-taques: Light Therapy: Llum verda de 525 nm dirigida a reduir l'activitat dels melanòcits; la síntesi de melanina anàrquica està baix control i la intensitat i la grandària de les taques es redueix.2.- Augmenta l'eficiència de les cremes amb la Ionoterapia que mitjançant una micro-corrent iònica imperceptible, augmenta la permeabilitat de la pell per millorar la penetració i l'eficàcia de les cremes de tractament anti-taques.

També les micro-vibracions estimulen els intercanvis cel·lulars.

El dispositiu inclou dues piles AAA i dos anys de garantia.

o Indicacions: Actua enfront de les taques localitzades presents en rostre, mans i escot, reduint-les visiblement després d'un mes de tractament.

o Consells d'utilització: Pigment Control s'utilitza sol o després de la crema anti-taques, aplicant-ho sobre taques localitzades del rostre, les mans i l'escot, matí i nit diàriament.

Dispositiu ergonòmic i fàcil d'usar, simplement cal encendre-ho i s'activarà quan entri en contacte amb l'epidermis i passat 1 minut s'apagarà automàticament.

o Precaucions: En el cap del dispositiu només es poden aplicar productes de la cura de la pell (cremes), ja que els sérums o productes líquids han d'aplicar-se directament en el rostre, mai en el capçal del dispositiu Pigment Control.No submergeixi el dispositiu en aigua.

o Advertiments: No apte per a persones amb al·lèrgia als metalls.

Opinions

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escriviu una valoració

Talika Pigment Control Light Therapy

Talika Pigment Control Light Therapy

Primer dispositiu cosmètic anti-taques.

Taques visiblement reduïdes en rostre, mans i escot.

Escriviu una valoració

5 productos más en la misma categoría: