Talika Time Control Advance +

Alta tecnologia Anti-Edat per al contorn d'ulls.

Redueix borses i potes de gall a partir d'1 minut!!

More details

066957

New

3 Items

139,00 €

More info

Talika ha millorat el seu dispositiu Time Control agregant micro-corrents cutànies desintoxicants i descongestionants.

Creant el primer i únic dispositiu cosmètic per als ulls que combina el poder cosmètic de la llum amb les funcions electro-estimulació.o Característiques:Time Control Advance + ofereix més innovació, per primera vegada, un dispositiu cosmètic combina dues tecnologies d'avantguarda: Micro-corrents i les 3 longituds d'ona presents en Light Therapy.1.- Light Therapy: Inspirats per la NASA, els investigadors de Talika han identificat i aïllat tres longituds d'ona amb beneficis cosmètics provats:a) Luz pulsàtil taronja (590 nm) amb eficàcia anti-arrugues i reafirmant; estimula els fibroblasts, reduint la línies fines i arrugues profundes, com les potes de gall, línies d'expressió entre les celles, i reafirma la pell fina d'al voltant de l'ull.b) Llum vermella (630 nm) com a calmant, anti-vermellors i anti-inflamació; ja que regula les citosines inflamatories, calma i redueix les rojeces i ajuda a regenerar la pell.a) Llum verda (525 nm) amb eficàcia anti-taques i lluminositat; ja que regula els melanòcits, reduint les taques marrons i homogenizando la pell.

2.- Electro-estimulació o diferents micro-corrents seleccionats per a l'estimulació cutània imperceptibles o molt suaus.Es caracteritzen a augmentar la microcirculació local i l'intercanvi cel·lular, i augmentar la producció d'adenosina, el combustible natural de les cèl·lules, fins a en un 500% per estimular totes les funcions de la pell.

Depenent del seu voltatge, intensitat i forma, cada micro-corrent té beneficis específics. Talika ha seleccionat quatre d'ells per cuidar el contorn dels ulls de forma segura.a) Electro-estimulació Lift: Suau difusió dels impulsos elèctrics que restauren el to del teixit.

b) Détox de electro-estimulació: Suau difusió dels impulsos elèctrics que ajuda a descongestionar les ulleres i la inflor.

c) Iontoforesis o micro-corrent imperceptible que augmenta la permeabilitat de la pell per millorar la penetració dels cuidats cosmètics.

d) Iontoforesis inversa o micro-corrent invers que ajuda a purificar l'epidermis evacuant les deixalles cel·lulars.Electro-estimulació suïssa senzilla, segura i efectiva per a l'ús domèstic.Gràcies al seu nou capçal triangular, té més precisió, permetent aconseguir les ulleres formades en el buit intern del contorn dels ulls. El seu conductor elèctric xapat en or és hipoalergènic aportant més luxe i seguretat.El dispositiu inclou piles.o Indicacions: El programa anti-edat de Time Control Advance+ anti-arrugues, fermesa i anti-inflamació es combina amb un programa détoxcorrector, anti-puffiness i lluminositat per al contorn dels ulls.En sol 1 minut la mirada està visiblement transformada.Time Control Advance + està destinat a aquelles dones que somien amb un aparença renovada i rejovenida a l'instant, sense borses i ulleres fosques.

Potenciador dels tractaments anti-edat habituals.o Consells d'utilització: Time Control Advance + s'utilitza al matí i a la nit en el contorn dels ulls, solament amb la pell neta i seca o després d'aplicar el teu tractament habitual (gràcies a la iontoforesis ajuda a penetrar i potenciar l'eficàcia dels tractaments usats).Passos per a l'ús correcte del dispositiu:1.- Allisa la pell des de l'interior cap a l'exterior de l'ull.

2.- Encén el dispositiu pressionant el botó d'inici, s'encendrà una llum verda, llavors procedeix a seleccionar el programa desitjat:

a) Programa desintoxicant: el botó roman verd, el programa 1 està activat.

b) Programa regeneració: prem el botó d'inici durant 1 segon per canviar el programa; quan es torna taronja, el programa 2 s'activa.3.- Col·loca el capçal triangular del dispositiu en contacte directe amb la pell per iniciar el tractament. Assegura't que els dits toquin el conductor elèctric.Programa 1: el tractament es deté automàticament després d'1 minut.

Programa 2: el tractament es deté automàticament després de 45 segons.4.- Per apagar el dispositiu, pressiona el botó d'inici durant 2 segons.

Opinions

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escriviu una valoració

Talika Time Control Advance +

Talika Time Control Advance +

Alta tecnologia Anti-Edat per al contorn d'ulls.

Redueix borses i potes de gall a partir d'1 minut!!

Escriviu una valoració

5 productos más en la misma categoría: