Primum Mini Drink Drenant Acquaretico 15 Sobres

Producte de drenatge actiu per sentir-se més lleugers.Sabor llimona amb Te Verd.

More details

090236

New

7 Items

11,50 €

More info

Primum Dren l’Acquaretico és un complement alimentós formulat específicament per afavorir els processos fisiològics drenantes de l'organisme.o Actius essencials: Primum Dren l’Acquaretico està formulat a força de sucs concentrats i extractes vegetals de Vellosilla, Bedoll, Te de Java, Dent de León, Vara d'Or, Melioto i Te Verd que combaten naturalment la retenció de líquids, estimulant l'eliminació dels líquids a l'excés.A més, l'afegit d'extracte de Te Verd afavoreix les funcions drenantes i exerceix una acció antioxidant.

Sobris sabor llimona amb fructosa i edulcorant d'origen vegetal, Stevia.

Sense gluten ni colorants ni alcohol.o Indicacions: Afavoreix l'eliminació de líquids a l'excés i contra-restar la retenció de líquids en els següents casos:

1.- En inflamacions per retenció de líquids, sobretot en dones, degudes a la menstruació, la presa d'anticonceptius orals o la menopausa.

2.- En el cas de tenir les cames inflades i pesades.

3.- En el cas de patir de peus i turmells inflats.

4.- Ventre inflat.

5.- En presència d'imperfeccions en la pell com la celulitis.

o Ús: S'aconsella diluir 1 sobre al mig litre d'aigua i beure durant el dia.Com a alternativa, diluir 1 sobre en un got amb abundant aigua i beure al matí en dejú.Gràcies al seu pràctic format Mini Drink és fàcil de preparar i prendre a qualsevol moment del dia i lloc. Molt còmode de portar-se amb si per qui està fora de casa.

o Recomanacions: Es recomana l'ús combinat en processos de pèrdua de pes i amb tractaments tòpics reafirmants i anticelul·lítics.o Advertiments: Els complements alimentosos no s'han d'utilitzar en substitució d'una dieta variada i d'un estil de vida sa.

No superar la dosi diària aconsellada.

Opinions

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escriviu una valoració

Primum Mini Drink Drenant Acquaretico 15 Sobres

Primum Mini Drink Drenant Acquaretico 15 Sobres

Producte de drenatge actiu per sentir-se més lleugers.Sabor llimona amb Te Verd.

Escriviu una valoració

13 productos más en la misma categoría: