Limpiador Nutritivo YGS + Toallita Caliente 125 ML

Elimina suaument el maquillatge, l'excés de sèu i les impureses diàries.

Efecte SPA a casa.

More details

189445

New

6 Items

12,95 €

More info

El netejador nutritiu amb tovallola calmant elimina suaument el maquillatge, l'excés de sèu i les impureses diàries. Deixant una pell radiant, suau i uniforme a l'instant.

o Actius essencials: Formulat amb Te Verd, Vitamina C i Bisabolol calmant.1.- Bisabolol extret de la Camamilla amb propietats calmants i alleugidores.2.- Te Verd com a font rica en polifenols, especialment en catequines, que posseeixen poderoses propietats antioxidants que ajuden a neutralitzar els radicals lliures ajudant a alentir l'envelliment de les cèl·lules.3.- Vitamina C és un antioxidant que ajuda a combatre els radicals lliures i que és ben conegut per contribuir a una pell radiant.Sense fragàncies afegides ni parabens.

o Indicacions: Elimina suaument el maquillatge, l'excés de sèu i les impureses diàries; per a una pell radiant, suau i uniforme.La pell es veu reconfortada a l'instant.Des del primer dia, la pell es veu sana i reconfortada a l'instant. La tovallola 100% cotó neta i il·lumina suaument a la pell. Una pell sana durant més dies.Apte per a tota mena de pells, fins i tot les sensibles.

o Consells d'utilització: Masajear sobre la pell seca del rostre i coll, des del centre del rostre cap a fora. Humitejar la toallita de cotó pur amb aigua calenta i escórrer l'excés d'aigua abans d'usar-la per a retirar suaument el netejador.Acabar aclarint el rostre amb aigua tèbia neta, i aclarir la toallita després d'usar-la.Per a conservar la toallita de cotó pur fresca i neta és necessari rentar-la a mà almenys una vegada cada 3 dies i deixar-la assecar a l'aire lliure.

o Recomanacions: Incorpora el Netejador nutritiu amb Toallita calent YGS al teu tractament dues vegades al dia i a continuació, aplica el Concentrat Equilibrante per a la pell i la Crema de Dia Antioxidant amb SPF 30 o la Crema de Nit amb ProVitamina.

Opinions

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escriviu una valoració

Limpiador Nutritivo YGS + Toallita Caliente 125 ML

Limpiador Nutritivo YGS + Toallita Caliente 125 ML

Elimina suaument el maquillatge, l'excés de sèu i les impureses diàries.

Efecte SPA a casa.

Escriviu una valoració

22 productos más en la misma categoría: