Llet Desmaquilladora Dessensibilitzant 400 ML

33,00 €
Impostos inclosos

Apte pells sensibles.

Fórmula 2 en 1: Llet desmaquillant i tractament desensibilitzant que neteja i calma la pell en un sol gest.

Quantitat

Fórmula 2 en 1: Llet desmaquilladora i tractament dessensibilitzant que neteja i calma la pell en un sol gest.

o Ingredients actius:


Conté les següents patents de Institut Esthederm:

1.- Skin Balance System: Per reequilibrar l'ecosistema de la superfície de la pell gràcies a la composició a base d'extracte de Boldo que activa els sistemes defensius naturals deguts a la producció de Beta-defensines (antisèptic natural) que elimina la flora patògena i la presència de FOS que estimulen la flora sapròfita.

2.- Base Netejadora d'Alta Tolerància: Es tracta d'una combinació exclusiva de tensioactius de síntesi i d'origen natural seleccionats per la seva eficàcia i la seva innocuïtat que garantitzen una neteja eficaç al emulsionar i eliminar les impureses.

3.- Patent d'Aigua Celolular que optimitza les funcions vitals de les cèlolules obtenint una pell energitzada que funciona al màxim de les seves capacitats.

4.- Complex dessensibilitzant a base d'extracte de cogombre, alolantoïna i àcid 18-Beta-Glicirretínic que calma i descongestiona la pell.

5.- Oli d'Ametlles Dolces que suavitza i flexibilitza la pell.

Textura de llet untuosa i confortable.

o Per qui? Apte per tot tipus de pell, especialment les sensibles, fràgils, irritades i aquelles amb falta de confort i sensació de calor causat per la neteja inadequada.

S'aconsegueix que les vermellós es difuminin i el cutis aparegui més uniforme.

o Consells d'utilització: Aplicar diàriament amb un disc desmaquillador de cotó sobre el conjunt del rostre i el coll per procedir al desmaquillat.

Es recomana combinar l'aplicació de la llet amb la Loció Dessensibilitzant per eliminar les restes de impureses.

060140
Nou
Consentiment de cookies