Talika Eye Decompress 3ML 6 Uds.

Ulls cansats, inflats i amb ulleres?Primera mascarilla comprimida calmant per al contorn d'ulls.La pausa Zen de la teva mirada.

More details

192127

New

3 Items

17,00 €

More info

L'estrès, la fatiga, la contaminació, l'esgotament, etc. Afecten no solament a la ment, sinó també a la pell, especialment la pell fràgil de la zona d'al voltant dels ulls.Així doncs, l'estrès extern causat per la contaminació, el tabac, fins i tot els fumadors passius, els rajos UV, l'aire condicionat, la pantalla de l'ordinador; unit a la tensió interna, sobrecarreguen la zona dels ulls provocant l'acumulació d'excés de tensió i fatiga, enrogint, deshidratant i provocant la formació d'ulleres, borses i arrugues al voltant del contorn dels ulls.En definitiva, els ulls es tornen apagats i inexpressius.o Actius essencials: Eye Decompress està compost per 4 patents:

1.- Pètals de Camelia Japonesa com a calmant, anti-oxidant i anti-pol·lució.

2.- Escina com descongestionant, anti-borses i anti-ulleres.

3.- Pel·lícula anti-pol·lució a força de plantes que relaxen el contorn dels ulls i impedeixen l'adherència de les partícules de pol·lució de l'ambient.

4.- Aigües Florals de Blauet i Camomila com a calmants i hidratants.

99% ingredients d'origen natural i sense parabens.

Eye Decompress té un format compacte i fàcil d'usar i es pot portar en la butxaca o la bossa per utilitzar-ho a qualsevol moment o lloc, sempre que sigui necessari.o Indicacions: Eye Decompress és un veritable escapi Zen per als ulls. Inspirat en rituals de relaxació asiàtics, combina:

a) Una màscara comprimida calmant, anti-ulleres i anti-borses per al contorn d'ulls.

b) Un PodCast d'àudio de 10 minuts de relaxació elaborat per Arnaud Caby (mestre de Ioga Iyengar) per apaivagar i centrar de nou la ment.

Després d'una pausa de 10 minuts amb la màscara, el contorn dels ulls està descongestionat, calmat, suau i rehidratat. A més la ment està relaxada, calmada, reenfocada i més eficient.o Consells d'utilització: Eye Decompress s'utilitza com un programa de 10 minuts:

1.- Separa una càpsula de l'envàs doble (mask-tablet + sérum). Pressiona la càpsula del sérum. Retira el precinte quan el sérum sigui absorbit.

2.- Tomba't en una posició còmoda.

3.- Inicia el podcast de relaxació descarregat prèviament utilitzant el codi imprès en la caixa de Eye Decompress en www.talika.com/podcast.

4.- Tanca els ulls i col·loca la màscara.

5.- Deixa't guiar durant 10 minuts per la veu de Arnaud Caby.

6.- Retira la màscara i fricciona l'excés de loció utilitzant el coixinet.

Opinions

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escriviu una valoració

Talika Eye Decompress 3ML 6 Uds.

Talika Eye Decompress 3ML 6 Uds.

Ulls cansats, inflats i amb ulleres?Primera mascarilla comprimida calmant per al contorn d'ulls.La pausa Zen de la teva mirada.

Escriviu una valoració

30 productos más en la misma categoría:

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: