Categories

Nous productes

Ofertes

Informació

Fabricants

Gastos de envío gratuitos en envíos de más de 50 €

Condicions d'ús

La utilització del lloc Web www.farmaciapedralbes.com, suposa l’acceptació plena, per part de l’usuari, de les condicions d’ús vigents a cada moment. Si vostè no està d’acord amb el contingut d’aquestes condicions ha d’abstenir-se d’utilitzar el Web.

L’usuari es compromet a no utilitzar el Web, ni els seus serveis, ni els seus continguts en contra del disposat en la legislació vigent aplicable a cada moment.

Farmacia Pedralbes es reserva el dret de retirar l’accés al Web, sense necessitat de preavís, a qualsevol usuari que incompleixi el present avís legal.

Farmacia Pedralbes es reserva el dret a modificar en qualsevol moment les condicions d’ús del Web plasmades en aquest avís legal. També es reserva el dret a modificar els continguts, format, i ubicació sense previ avís.

L’usuari reconeix i accepta que accedeix al Web i als seus continguts de forma lliure i conscient, i sota la seva responsabilitat. A més es compromet a fer un ús adequat del Web i els seus continguts, sempre d’acord amb la legislació vigent, les presents condicions d’ús i la moral i els bons costums generalment acceptades.

Propietat industrial i intel·lectual

L’usuari reconeix i accepta que tots els drets de propietat industrial i intel·lectual sobre els continguts del Web pertanyen a Farmacia Pedralbes.

Farmacia Pedralbes és propietària de tots els elements que integren la Web www.farmaciapedralbes.com, codi xhtml, imatges i gràfics, scripts, fulles d’estil, o en qualsevol cas disposa de l’autorització per a l’ús d’aquests elements.

El contingut de www.farmaciapedralbes.com no podrà ser reproduït ni total ni parcialment per cap mitjà sense l’autorització prèvia i per escrit de Farmacia Pedralbes.