Categories

Nous productes

Ofertes

Informació

Fabricants

Gastos de envío gratuitos en envíos de más de 50 €

Enviaments i Devolucions

Compra i enviament

Totes les comandes rebudes es revisen prèviament al seu enviament, motiu pel qual contactarem amb vostè via telèfon o e-mail per confirmar les dades i informar-li de les despeses d’enviament, si les hi hagués.

Una vegada confirmada la comanda, se li reservaran els articles sol·licitats durant cinc dies. Quan s'hagi rebut el pagament, la comanda s'enviarà immediatament. Si passats els cinc dies no rebem el pagament, la comanda quedarà anul·lada automàticament.

Les despeses d'enviament en paquets de fins a 3 kg són de 7 € fixes per enviament a Espanya Peninsular, la resta dependrà de la destinació, pes i mida del paquet, pel que ens posarem en contacte amb vostè via email o telefònicament per informar sobre el total exacte de la seva comanda.

Per gestionar l'enviament es compta amb una comanda mínima de 18 € i les despeses d'enviament seran gratuïtes a enviaments de més de 50 € a Espanya Peninsular.

Una vegada rebut l’abonament, la comanda se li envia immediatament. El temps per a la recepció de la mateixa és de 3 a 5 dies hàbils. Disposem en estoc de la majoria dels productes que apareixen al catàleg. En el cas, que no estigués en estoc, se li comunicarà el termini de lliurament, al mateix temps que les despeses d'enviament i s'esperarà a la confirmació de la comanda.

La forma de pagament serà mitjançant:

  • Targeta de credit
  • Transferència per el import total de la seva comanda, incloent les despeses d'enviament al següent compte corrent: (ES 78) 0182-4162-29-0201529567, que el seu titular és Mª Angels Beumala LLunell.
  • PAY-PAL

Li preguem ens contacti davant qualsevol dubte o aclariment que necessiti en efectuar la comanda: per e-mail, info@farmaciapedralbes.com o bé mitjançant el nostre formulari de contacte.

També ens pot fer la seva comanda per telèfon al 93 203 30 65 / 93 203 77 93 on l’atendrem gustosament.

Les dades que necessitarem per gestionar la seva comanda per telèfon són:

  • Nom i cognoms.
  • E-mail.
  • Telèfon.
  • Adreça d'enviament.
  • Referència dels articles que desitja comprar.
Les seves dades seran tractades conforme a les normes de privacitat i confidencialitat vigents.

Devolucions

A la recepció de la seva comanda, li preguem la revisi detingudament i, en el cas que alguna cosa no fora de la seva conformitat, serà condició indispensable que ens ho faci saber abans de les 48 hores següents a la seva recepció, mitjançant un e-mail. A partir de la recepció de l'e-mail, tindrà tres dies hàbils per a la seva devolució.

Solament s’admetran canvis quan el producte retornat estigui en perfectes condicions i en el seu embalatge original. Mai es reemborsarà el import de la compra, però sí es podrà efectuar el canvi per un article del mateix import o superior.

Una vegada rebuda la mercaderia en perfectes condicions, es procedirà a preparar el nou article que s’enviarà pel mateix mitjà en què s'hagués enviat la comanda anterior. Les despeses d'enviament, i la diferència de preu, si els hi hagués, seran a càrrec de la persona que realitzi el canvi, excepte en el cas en què la devolució fos deguda a un enviament erroni o defectuós. Només en aquest cas, les despeses seran al nostre càrrec.

En cas de cancel·lació per part del client per desistiment un cop efectuat el pagament mitjançant PayPal i per causa aliena al control de Farmàcia Pedralbes, s’efectuarà la devolució de l’import pagat descomptant les possibles despeses de cancel·lació generades.