Cr. Svelt System Reductora 200 ML + Osmoclean Exfoliant Dutxa Gratis

Warning: Last items in stock!

Cofre Svelt System Cr. multitractament Reductora + Osmoclean Exfoliant de Dutxa com a tractament global aprimant i reafirmant especial per la cel·lulitis localitzada.

More details

000034

New

1 Item

59,00 €

More info

A) Cr. Svelt System Multitractament Reductora 200 ML:

El tractament global d'aprimament i reafirmant especial per a la celolulitis localitzada.

o Ingredients actius:


Formulada a partir de les següents patents de Institut Esthederm:

1.- Complex reafirmant a base de mucopolisacàrids de Papiro i Silici biodisponible i a més a més Aspartat de Magnesi i de Potassi que restauren l'estructura en malla dels teixits de sosteniment per reforçar l'elasticitat de la pell i estimular la síntesis de fibres de Cololagen.

2.- Complex rehidratant que manté la taxa ideal de hidratació cutània.

3.- Patent d'Aigua Celolular (exclusiva en tots els productes Institut Esthederm).

4.- Tecnologia Svelt System que es tracta d'una combinació d'actius anti-aigua com la Escina i la Hesperidina, anti-greixos com la Cafeïna, la Sulfocarrabiosa i el Liposterol i finalment, components anti-inflamatoris com l'extracte de regalèssia i l'àcid Nordihidroguarètic.
Tots ells augmenten la eliminació de greixos i eviten el reacumulació, activen la microcirculació i el drenatge i para els fenòmens inflamatoris lligats a la celolulitis.

Textura en format crema confortable no grassa.

o Per qui? En casos de Celolulitis i greix localitzats.
També en casos de falta de fermesa corporal.

Ja que, s'obté una pell més llisa al 95% de les dones i més ferma al 87% de les dones en tractament intensiu d'un mes.
La silueta s'aprima i es remoldeja.
Dóna hidratació i confort al llarg de 24h.

o Consells d'utilització: Aplicar 1 o 2 cops al dia sobre les parts del cos amb problemes i fer penetrar mitjançant un massatge ascendent.

S'aconsella l'ús com a cura intensiva d'un mes però es pot repetir el tractament.

B) Osmoclean Exfoliant Corporal de Dutxa 200 ML:

Osmoclean Exfoliant corporal especial per a la dutxa.


o Ingredients actius: Conté les següents patents de Institut Esthederm:

1.- Skin Balanç System: Per reequilibrar l'ecosistema de la superfície de la pell gràcies a la composició a força d'extracte de Boldo que activa els sistemes defensius naturals deguts a la producció de Beta-defensinas (antisèptic natural) que elimina la flora patògena i la presència de FOS que estimulen la flora saprófita.

2.- Base Netejadora d'Alta Tolerància: Es tracta d'una combinació exclusiva de tensioactivos de síntesi i d'origen natural seleccionats per la seva eficàcia i la seva innocuïtat que garanteixen una neteja eficaç en emulsionar i eliminar les impureses.

3.- Patent d'Aigua Cel·lular que optimitza les funcions vitals de les cèl·lules obtenint una pell energizada que funciona al màxim de les seves capacitats.4.- Base exfoliante efecte pell nova amb micropartícules exfolients, BHA, que eliminen amb un sol gest les cèl·lules mortes i impureses sense agredir la pell.5.- Llard de Karité que reconstitueix la pel·lícula hidrolipídica protectora i lluita contra els efectes dessecants de l'aigua calcària.Textura de gel untuós.o Para qui? Apte per a tot tipus de pells incloses les pells sensibles com a tractament previ o de preparació per a qualsevol tractament corporal.El gra de la pell s'allisa instantàniament, recuperant la seva tonacidad i la seva lluminositat. La pell està neta i confortable després de la dutxa.o Consells d'utilització: Aplicar sobre la pell humida, sobe tot el cos. A continuació procedir mitjançant massatges circulars i aclarir abundantment.Pot ser utilitzat sobre la pell seca per a un efecte exfoliante accelerat.Es recomano el seu ús d'1 a 3 vegades per setmana.Està recomanat el seu ús abans de qualsevol tractament corporal per facilitar l'absorció i l'efectivitat del tractament.

Opinions

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escriviu una valoració

Cr. Svelt System Reductora 200 ML + Osmoclean Exfoliant Dutxa Gratis

Cr. Svelt System Reductora 200 ML + Osmoclean Exfoliant Dutxa Gratis

Cofre Svelt System Cr. multitractament Reductora + Osmoclean Exfoliant de Dutxa com a tractament global aprimant i reafirmant especial per la cel·lulitis localitzada.

Escriviu una valoració

10 productos más en la misma categoría: