Pack Nuxellence Éclat + Ulls

This product is no longer in stock

Tractament global anti-edat revelador de joventut i lluminositat per a totes les pells i totes les edats.

More details

050993

New

55,00 €

More info

A) Nuxellence Éclat

Nuxellence és la gamma de cures anti-edat formulada amb flor de Pasiflora com a programa d'excel·lència anti-edat per revelar la joventut de la pell.Nuxellence és per a totes les pells i totes les edats.La joventut de la pell depèn del bon funcionament cel·lular. Són els mitocondris, que actuen com a autèntiques fàbriques, les que produeixen l'energia necessària per a l'activitat de les cèl·lules.

No obstant això, amb el temps, l'ADN dels mitocondris es deteriora i la producció d'energia disminueix. La pell perd la seva joventut i lluminositat.o Actius essencials: La fórmula d'aquest tractament anti-edat de NUXE de nova generació amb 10 patents actua en el cor de les cèl·lules de la pell per ajudar-les a conservar un nivell d'energia òptim durant el dia, perquè la pell llueixi radiant i sembli més jove.Destaca l'extracte de Pasiflora ric en flavonoides d'acció reconeguda contra els radicals lliures.

L'extracte de Anchusa ric en polifenolesantioxidants.

Rosella rica en mucílags amb propietats calmants, suavitzants i anti-inflamatòries.

I les Cèl·lules de Cacau que eliminen toxines de la pell.Aquests són alguns dels ingredients d'origen natural (90%) que formen part de la fórmula de Nuxellence Éclat.També conté Àcid Hialurònic com hidratant i emplenador de les arrugues d'expressió.La seva textura de segona pell, subtilment rosada i enriquida amb Pigments Correctors, il·lumina de manera instantània la pell.Una delicada fragància amb aromes florals i emoolsats.Sense parabens i no comedogènic.

o Indicacions: Allisa, redensifica i il·lumina totes les pells.

Aquest fluid anti-edat resulta imprescindible a qualsevol programa de bellesa, ja que gràcies a la seva acció pre-sérum o sérum multiplica per 2 l'eficàcia dels tractaments facials anti-edati/o hidratantes; aplicada abans del tractament habitual.Des de la primera aplicació la pell queda més llisa i més lluminosa; i després d'1 mes de tractament, llueix redensificada, més radiant i sembla visiblement rejovenida.

o Consells d'utilització: Aplicar al matí, solament o abans de la crema de dia habitual per donar-li a les cèl·lules de la seva pell un plus d'energia, aquest intel·ligent tractament anti-edat, en rostre i coll.

A més, els pigments correctors il·luminaran a l'instant la seva pell estressada per la ciutat. Per a una òptima eficàcia en la lluminositat de la seva pell, de petits toquecitos en tot el rostre després d'aplicar-ho.

o Recomanacions: Completi el seu programa anti-edat amb Nuxellence Detox per detoxificari regenerar la pell a la nit solament o abans del tractament habitual.

Cal tenir en compte que l'envàs air-less permet el total aprofitament del contingut del producte i que 2 dosis diàries són les necessàries per a una aplicació en rostre i coll; d'aquesta manera cada envàs es calcula que dura fins a 4 mesos.

B) Nuxellence Contorn d'Ulls

Tractament anti-edat per al contorn d'ulls, efecte perfeccionador i lluminositat, amb aplicador roll-on efecte fred i massatge descongestionant.o Actiu essencials: Tractament Nuxellence amb 10 patents, entre les quals es troba la flor de Pasiflora i l'Àcid Hialurònic, ajuda a les cèl·lules de la pell a conservar un nivell d'energia òptim per a una mirada que sembla més jove i lluminosa.La seva textura “blur” allisant i el seu aplicador masajeador descongestionant ofereixen un efecte perfeccionador instantani.

Té un color natural, acte-ajustable a tots els tons de pell.

Fórmula sense parabens i una subtil fragància amb una nota floral de heliotrop i almesc dolç per revestir la mirada amb delicadesa.o Indicacions: Contorn d'ulls anti-edat revelador de joventut i perfecció, que allisa i il·lumina la mirada.o Consells d'utilització: Aplicar el tractament anti-edat Nuxellence per al contorn d'Ulls al matí i/o a la nit en tot el contorn dels ulls.

1.- Amb l'aplicador, dipositar tres gotetes de Nuxellence Contorn d'Ulls: una en l'arc de la cella, una en l'extrem intern inferior i una altra en la ullera.

2.- Allisar amb l'aplicador de l'interior cap a l'exterior en la parpella inferior.

3.- Repetir el mateix gest en la part superior de la parpella i tot l'arc de la cella, sense oblidar l'espai entre les celles.

4.- Estendre la textura cap a l'exterior fins a les temples gràcies a un moviment de alisador amb l'aplicador.

Opinions

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escriviu una valoració

Pack Nuxellence Éclat + Ulls

Pack Nuxellence Éclat + Ulls

Tractament global anti-edat revelador de joventut i lluminositat per a totes les pells i totes les edats.

Escriviu una valoració

30 productos más en la misma categoría: