XLS Manteniment 180 Comp.

Warning: Last items in stock!

Reduced price! XLS Mantenimiento 180 Comp. View larger

Pack mensual per després de perdre pes i evitar l'efecte jo-jo.

More details

187256

New

1 Item

38,46 €

-30%

54,95 €

More info

El principal repte dels tractaments de pèrdua de pes sovint no és perdre pes, sinó mantenir aquesta pèrdua de pes a llarg termini.S'ha demostrat que una pèrdua de pes saludable pot aconseguir-se gràcies a una combinació d'un canvi d'hàbits (dieta equilibrada, activitat física moderada) i ajudes per a la pèrdua de pes.

No obstant això, després d'aconseguir el pes desitjat, pot guanyar pes de nou gradualment si el tractament es deté. Per això XLS Medical ha creat XLS Medical Manteniment que gràcies a la seva fórmula evita el temut efecte jo-jo.o Actius essencials: Compost per Fitoclanol 100, complex de fibra patentat procedent d'una font orgànica i natural com és la Figa Chumbo.

No s'han afegit colorants artificials, aromes, sal o conservants.Té un perfil d'alta tolerància i seguretat, per la qual cosa pot usar-se a llarg termini.o Indicacions: XLS Medical Manteniment ajuda a mantenir el pes després d'una pèrdua de pes inicial, ajudant a evitar les conseqüències del conegut efecte jo-jo.

Gràcies a la seva composició a força de fibra vegetal, redueix les calories ingerides dels greixos i en un 92% dels consumidors mantenen el seu pes, després de la pèrdua inicial i aconseguint l'objectiu d'aprimament.o Ús: Si desitja mantenir el seu pes o evitar guanyar pes de nou en un futur, prengui 1-2 comprimits acompanyats d'aigua immediatament després de cada menjar principal.

Si se salta un menjar, prengui igualment 1 – 2 comprimits.o Recomanacions: No excedir de 9 comprimits al dia.

Si presa XLS medical li recomanem que begui suficient aigua durant tot el dia.Per notar els efectes beneficiosos de les fibres en el trànsit intestinal, es recomana beure almenys 2 Litres d'aigua al dia; ja que en cas contrari pot produir restrenyiment.

o Precaucions: Només recomanat per a adults majors de 18 anys. L'ús d'aquest producte en adolescents de 12 a 18 anys està subjecte a supervisió per part de professionals de la salut.No prendre en cas d'embaràs o lactància i si el seu IMC és inferior a 18,5.No prendre en les 2 hores anteriors o posteriors a la presa de medicines liposolubles (anticonceptius).Conté petites quantitats d'àcids oxálicos, present en els vegetals verds; si pateix malaltia renal o càlculs renals no ho prengui regularment.Consulti al metge si és diabètic, si pren medicació per reduir el colesterol o té algun problema de salut.o Advertiments: En rares ocasions pot produir urticaria, picors, lleuger inflor i malestar intestinal; en cas de produir-se, ha d'interrompre's el tractament.

Opinions

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escriviu una valoració

XLS Manteniment 180 Comp.

XLS Manteniment 180 Comp.

Pack mensual per després de perdre pes i evitar l'efecte jo-jo.

Escriviu una valoració

30 productos más en la misma categoría: